StoryEditor
west ham - dinamo

Vlašić: "I ja i svi navijači Hajduka imamo veliku želju izbaciti Dinamo iz Europa lige"

Piše desk  /  08.12.2021., 20:16h
Dan uoči okršaja s Dinamom, West Ham je na svojoj web stranici objavio intervju s hrvatskim reprezentativcem, Nikolom Vlašićem, koji će zacijelo početi utakmicu protiv hrvatskog prvaka. Zanimljivo, velik je dio razgovora posvećen suparništvu Dinama i Hajduka, prenose SN.

Englezi su tako podsjetili da je Dinamo u posljednjih 16 godina čak 15 puta bio hrvatski prvak i osvojio je devet Kupova, dok je Hajduk u tom razdoblju osvojio samo dva Kupa...

"U Hajduk sam došao s 11 godina, što je bio san svakog djeteta u mom gradu. Splićani su ludi za Hajdukom, jer je to za njih najveći klub na svijetu. Veliko je suparništvo Hajduka i Dinama, Zagrepčani su u posljednjih 15 godina rezultatski znatno bolji, ali kod Hajdukovih navijača i dalje živi osjećaj da je Hajduk veći klub", rekao je Vlašić i nastavio:

"Imao sam tu sreću da sam debitirao kao 16-godišnjak, tako da su moja sjećanja na igranje u Hajduku pozitivna. Osim na utakmice s Dinamom... Kad se sjetim utakmica koje sam igrao za Hajduk protiv Dinama, znam da smo ponekad gubili 4:0 ili 5:1... Bili su to derbiji, davali smo sve od sebe, ali oni su bili puno bolji. Mrzim se toga prisjećati! Ta mi sjećanja stvaraju bol u srcu...".

Osvrnuo se Vlašić i na West Hamovu 2:0 pobjedu u Maksimiru protiv Dinama...

"Bio je to za mene lijep trenutak. Ali, to je bio samo jedan moj uspjeh u 20-ak utakmica protiv Zagrepčana! Sad smo u poziciji da izbacimo Dinamo iz Europske lige i to je velika želja za svakoga u Hajduku, kao i za mene! Ali, ne razmišljam previše o tome, više sam fokusiran na West Ham, želim igrati i pobjeđivati", dodao je.

Dnevnik.ba

25. travanj 2024 07:54