StoryEditor
sukob u beogradu

Vlade Divac udario prijatelja, bivšeg nogometaša. Kćer mu je rekla da joj se nabacivao...

Piše desk  /  10.02.2022., 07:51h
Proslavljeni košarkaš Vlade Divac odgurnuo je i ošamario bivšeg nogometaša Nišu Saveljića krajem prosinca prošle godine u Beogradu, u restoranu koji je u vlasništvu još jednog slavnog košarkaša Dejana Bodiroge.

Do okršaja je navodno došlo jer se kćer zvijezde NBA lige Petra požalila ocu da joj njegov prijatelj šalje poruke preko Instagrama i da joj se nabacuje.

Naime, kako tvrde dobro informirani izvori, Niša je Petri pisao da je porasla, kako je lijepa i pitao ju je da se vide. Znajući ga kao prijatelja njenog oca, bila je u šoku. Odmah je sve rekla tati i pokazala mu poruke.

Divcu je pao mrak na oči, takvo što nije očekivao od čovjeka kom je financijski pomogao kada je bio u škripcu, a i našao mu je smještaj u Americi. Pobjesnio je i rekao da će ga prebiti čim ga bude vidio. To se i dogodilo, piše Blic.rs

Očevici tvrde da su se Divac i Saveljić sreli u Bodiroginom restoranu. Divac je navodno odmah skočio na nekadašnjeg prijatelja, a vrlo brzo pali su šamari.

Saveljić je pokušao objasniti da nije imao lošu namjeru, ali Vlade nije uopće želio slušati. Sasuo mu je niz uvreda u lice i izgurao ga iz restorana.

Saveljić tvrdi da su poruke koje je slao kćeri košarkaša pogrešno protumačene, ističe da mu je Divac pomogao u životu:

– Meni je jako žao što je došlo do nesporazuma. Divac i ja smo dugogodišnji prijatelji. Zna me kakav sam i kakav sam otac, ali i čovjek. Žao mi je ako je moja namjera pogrešno shvaćena – kaže nekadašnji nogometaš.

Nogometaš je nastavio tvrditi da je sve pogrešno protumačno.

– U životu nisam imao nijednu mrlju. Mene nitko nije maltretirao. Ta scena je za mene bila nesvakidašnja, nema potrebe nikome da se pravdam, ali mi je žao ako je netko pogrešno shvatio. Divac mi je pomogao u Americi, dao mi je kontakte – kaže Saveljić, prenosi Blic.

Dnevnik.ba

04. svibanj 2024 02:05