StoryEditor
bivši reprezentativac

Veoma emotivni Šprem poručio rukometašima: "Ovo je razočaravajuće! Obrana nam je imala tri faula, točka, golmani dvije obrane, točka!"

Piše desk  /  14.01.2023., 08:06h

Hrvatski rukometaši pretrpjeli su bolan poraz na otvaranju Svjetskog prvenstva. Egipat je bio bolji s čak 31:22. Ovim rezultatom Hrvatskoj su znatno umanjene šanse za plasman u četvrtfinale SP-a jer se upravo na Egipat gledalo kao na direktnog konkurenta u toj borbi.

Nakon utakmice izuzetno ogorčen i emotivan komentar na igru Hrvatske dao je stručni komentator RTL-a i bivši reprezentativac Goran Šprem: "U svemu se slažem sa izbornikom osim da nema ništa pozitivno, ja ne vidim ništa pozitivno osim toga da još imamo šansu.

Obrana je bila nikakva, bez nje ne možeš dobiti, bez obrane nema ničega. Ne bih htio da se netko naljuti, ali ovo je razočaravajuće. Razbili su nas kao da smo se skupili prekjučer. Ova utakmica možda nosi idućih pet godina hrvatskog rukometa. Mogli smo osigurati kvalifikacije za Igre, četvrtfinale, bodove za drugi krug.

Ajde da su nas pobijedili 27:26, da su bili bolji u nekim trenucima, ali oni su nas razbili. Nama sad pobjeda protiv Danske od pet-šest razlike može ne biti dovoljna. Imali smo loših prvenstva, ali ovo je jako loše. Emotivan sam jer sam 20 godina uz tu reprezentaciju. Obrana nam je imala tri faula, točka, golmani dvije obrane, točka. Dečki, sad se čupajte, vadite se. 

Dnevnik.ba

20. travanj 2024 03:52