StoryEditor
slučaj caktaš

Veliko Osijekovo pojačanje suspendirano zbog noćnog života? Iz kluba naveli drugi razlog izostanka

Piše D  /  14.03.2022., 07:03h
Jučer se u medijima pojavila priča o razlozima zbog kojih je Mijo Caktaš propustio utakmicu s Goricom koja se igrala od 18 sati na stadionu Gradski vrt u Osijeku u sklopu 27. kola HNL-a. Prema njoj Caktaša nije bilo u zapisniku za utakmicu zbog suspenzije koju je zaradio zbog noćnog života.

"Mijo Caktaš nije se našao u zapisniku utakmice protiv Gorice. Trener Nenad Bjelica na posljednjoj press-konferenciji uoči susreta nije spominjao njegovo ime među onima koji su upitni za nastup, a iz kluba je došlo objašnjenje kako je Caktaš ozlijedio ložu na jednom od posljednjih treninga.

Međutim, postoji i druga strana te priče po kojoj je Caktaš zapeo u čarima osječkog "noćnog života", čime Bjelici nije ostavio drugu mogućnost nego da ga izostavi iz susreta s Goricom. Neslužbeno, Caktaš neće biti suspendiran, već samo novčano kažnjen, a uz to se i ispričao treneru i suigračima", navodi Glas Slavonije.

Nenad Bjelica na konferenciji za medije na kojoj je najavio utakmicu nije spominjao Miju Caktaša, ali nije bilo naznaka da ga neće biti u momčadi sve do objave zapisnika. Pomoćni trener Nino Bule prije utakmice dao je kratko objašnjenje zašto Caktaša nema u ekipi.

Osijek je preko pomoćnog trenera Nenada Bjelice poručio da je Caktaš osjetio zatezanje u zadnjoj loži na jednom od treninga nakon utakmice s Rijekom pa ga zbog toga nema u kadru protiv Gorice. Tko govori istinu, zasad nije jasno.

Dnevnik.ba

20. travanj 2024 01:38