StoryEditor
izljev emocija

Veliki talent tuzlanske Slobode prije tjedan dana je ostao bez oba roditelja. Jučer je zabio, svi su mu potrčali u zagrljaj

Piše desk  /  21.11.2022., 08:19h

Sloboda Tuzla pobijedila je Igman iz Konjica 5:1 u 19. kolu, derbiju začelja Premijer lige BiH, a glavna priča je strijelac četvrtog gola.

Eldar Mehmedović, veliki talent koji je U-21 reprezentativac Bosne i Hercegovine iako mu je tek 19 godina, proteklog tjedna doživio je strašnu obiteljsku tragediju. Otac mu je ubio majku, nakon čega je sam sebi oduzeo život.

Usprkos tome, Mehmedović je samo sedam dana nakon toga zaigrao i zabio za Slobodu. U 56. minuti utakmice, pri vodstvu njegove momčadi 3:0, sudac Irfan Peljto dosudio je penal za Slobodu. Trener i igrači tuzlanskog kluba izabrali su Mehmedovića za izvođača jedanaesterca, a on ga je sigurno realizirao.

Nakon što je zabio četvrti momčadski i svoj četvrti ovosezonski prvenstveni gol, svi suigrači su mu poletjeli u zagrljaj, slaveći s njim, ali i tješeći ga. Scena i situacija nabijena emocijama dirnula je ljubitelje nogometa.

Standings provided by Sofascore

Dnevnik.ba

16. travanj 2024 17:08