StoryEditor
BOMBA IZ ŠPANJOLSKE!

VELIKI REAL ULAZI U BORBU ZA VATRENOG? Skauti impresionirani: "Možda bude bolji i od Modrića"

Piše desk  /  07.12.2021., 19:29h
Luka Modrić je definitivno ušao u povijest madridskog Reala. Hrvatski veznjak je u ‘Kraljevskom klubu‘ do sada odigrao 407 utakmica što ga trenutno svrstava na 19. mjesto po broju nastupa u Realu svih vremena, a i s 36 godina oduševljava svojim igrama te je važan kotačić stroja kojeg ove godine vodi Carlo Ancelotti.

Modrić je i ljubimac Realovih navijača, ali i predsjednika kluba Florentina Pereza koji svih ovih godina nikako nije želio pustiti da Modrić ode iz kluba, ali i njemu je jasno da godine čine svoje te da treba razmišljati o budućnosti bez kapetana Vatrenih. Uostalom, Modrić je najstariji član trenutne momčadi Reala, čak 3 godine stariji od Marcela i Karima Benzeme, koji se na toj listi nalaze iza njega. Hrvatskom reprezentativcu na ljeto istječe ugovor s Realom, a iako se spominjalo kako bi ga on mogao produžiti na godinu dana, izgleda kako do toga neće doći, prenose Sportske novosti.

Španjolski El Nacional tako donosi kako su Perez i Ancelotti posljednjih dana raspravljali o Modrićevom nasljedniku, a iako Real u svojim redovima ima mlade Eduarda Camavingu te Federica Valverdea, zamjenu su čelni ljudi 'Kraljevskog kluba' izgleda našli opet u hrvatskom nogometašu i to u Lovri Majeru.

El Nacional piše kako je Majer svojim odličnim igrama u Rennesu zaintrigirao brojne velike klubove te bi on u francuskom prvoligašu mogao ostati samo jednu sezonu nakon što ga je Rennes ovog ljeta za 12 milijuna eura doveo iz Dinama. Španjolski medij piše kako je Majer impresionirao i Realove skaute koji su ga gledali te navodno Perezu prenijeli poruku da bi on mogao biti i bolji od Modrića. To je zaintrigiralo predsjednika Reala koji je, kako tvrdi El Nacional, odlučio krenuti u pregovore oko ovog transfera. Cijena koju će Rennes tražiti se navodno vrti oko 35 milijuna eura, ali Perez se nada da bi ga mogao dobiti za nešto manji iznos. No, španjolski medij ističe kako će popust teško dobiti jer su za Majera zainteresirani i drugi veliki klubovi.

DNevnik.ba

19. travanj 2024 06:27