StoryEditor
ždrijeb lige prvaka

Veliki okršaj u četvrfinalu Lige prvaka: Luka Modrić protiv Matea Kovačića

Piše desk  /  18.03.2022., 13:05h
Ždrijeb četvrtfinala i polufinala Lige prvaka održan je u Nyonu. Ždrijeb je bio otvoren i svatko je mogao izvući svakog. Najzanimljiviji dvoboj je između branitelja naslova Chelseaja i madridskog Reala. Prošle sezone su se Chelsea i Real sastali u polufinalu i Englezi su prošli dalje s ukupnih 3:1

Drugi četvrtfinalni par čine Manchester City i Atletico, a još su izvučeni Villarreal i Bayern te Benfica i Liverpool. U prvom polufinalu će se sastati bolji iz okršaja Chelseaja i Reala i Cityja i Atletica, a u drugom pobjednici trećeg (Villarreal - Bayern) i četvrtog četvrtfinala (Benfica - Liverpool).

Petorica Hrvata u četvrtfinalu, jedan mora ispasti

Po tri kluba u četvrtfinalu imaju Englezi (Liverpool, Manchester City, Chelsea) i Španjolci (Atletico Madrid, Real Madrid, Villarreal), a po jedan Nijemci (Bayern) i Portugalci (Benfica). U natjecanju su ostala još petorica Hrvata – Luka Modrić (Real), Mateo Kovačić (Chelsea), Šime Vrsaljko (Atletico Madrid), te Bayernove pričuve Josip Stanišić i Gabriel Vidović.

Prve utakmice četvrtfinala na rasporedu su 5. i 6. travnja, a uzvrati su 12. i 13. travnja. Polufinala su 26. i 27. travnja te uzvrati 3. i 4. svibnja. Finale je 28. svibnja na pariškom Stade de Franceu.

Dnevnik.ba

27. travanj 2024 00:38