StoryEditor
Olympiakos i Panathinaikos

Veliki nered na odbojkaškoj utakmici u Grčkoj: Uhićena 424 navijača, policajac se bori za život

Piše desk  /  08.12.2023., 10:41h

Kaotične scene viđene su sinoć tijekom odbojkaškog meča između Olympiakosa i Panathinaikosa budući da je utakmica prekinuta tijekom drugog seta zbog suzavca i tučnjave koja je izbila ispred dvorane.

Policija se ispred dvorane sukobila s navijačima i tom prilikom je ispalila suzavac, a jedan od pripadnika organa reda je teško ozlijeđen i nalazi se u kritičnom stanju.

Naime, policajac je brodskom raketom pogođen u butinu i morao je hitno na operaciju, a njemu je čak u jednom trenutku stalo i srce.

Policajac se, kako piše u izvještaju liječnika, s ozljedama javio oko 22:00 sata te je u 23:55 sata izvršena kirurška intervencija i čišćenje noge.

"Narednih nekoliko sati bit će kritično jer će ga medicinsko osoblje bolnice pratiti kako bi se vidjelo njegovo zdravstveno stanje i odgovor njegovog tijela i na ozljedu i na operaciju, pošto je jedan od najopasnijih faktora u ovom trenutku veoma nizak hematokrit zbog velike količine izgubljene krvi", stoji u priopćenju.

Policija je uhićivala navijače do šest sati ujutru, a na kraju su ukupno 424 osobe prebačene u pritvor, pišu grčki mediji.

Dnevnik.ba

28. travanj 2024 05:34