StoryEditor
sjajna vijest

Veliki hrvatski talent pred potpisom profesionalnog ugovora s Bayernom

Piše desk  /  15.01.2022., 15:57h
Njemački Bild danas je objavio sjajnu vijest za hrvatski nogomet. Gabriel Vidović, član Bišćanove U-21 reprezentacije i druge momčadi Bayerna, korak je do potpisa profesionalnog ugovora s Bayernom. Postao bi tako drugi Hrvat pod ugovorom s Bayernom, uz Josipa Stanišića.

Vijest su objavili Bildovi novinari Christian Falk i Tobi Altschäffl, koji detaljno prate zbivanja u bavarskom klubu. Tvrde da su Upravu Bayerna na tu odluku ponukale sjajne Vidovićeve igre u drugoj momčadi Bayerna, ali i interes brojnih stranih klubova, koje ovim potezom žele odbiti.

Oduševio u Bayernu II

"Podsjeća na Stanišića. Vidović je ofenzivniji, može pokriti pozicije polušpice, ali i napadača. Sigurno bi dodatno napredovao pod vodstvom Juliana Nagelsmanna te treninzima s najboljim igračima. Sigurno ne bi odmah postao starter, ali bi ugovor i uvrštenje u prvu momčad dobro utjecali na njegovu karijeru", tvrde Nijemci.

Vidović je ove sezone za hrvatsku U-21 reprezentaciju upisao dva nastupa, dok je u 20 utakmica za Bayern II u regionalnoj ligi (četvrti rang natjecanja) uspio postići 12 pogodaka i sedam asistencija.

Dnevnik.ba

19. travanj 2024 22:09