StoryEditor
liga prvaka

Veliki gaf voditeljice. Henry i Carragher umrli od smijeha

Piše desk  /  17.05.2023., 11:46h

Inter je sinoć u uzvratnoj utakmici polufinala Lige prvaka pobijedio Milan 1:0 golom Lautara Martineza u 74. minuti i s ukupnih 3:0 se plasirao u svoje prvo finale Lige prvaka nakon deset godina. Tamo će igrati s boljim iz susreta Manchester Cityja i Reala koji večeras igraju uzvratnu utakmicu nakon 1:1 iz Madrida.

Na San Siru su sinoć bile sve najveće svjetske televizije, a među njima i CBS koji je poznat po fantastičnom praćenju Lige prvaka. U njihovom studiju su redovito bivša nogometašica Kaite Abdo te legende Thierry Henry, Jamie Carragher i Micah Richards, koji duhovitim komentarima i međusobnim podbadanjima zabavljaju gledatelje. Ali i gafovima, a jedan takav jučer je napravila Abdo.

"Mi na Fox Sportsu...", krenula je Abdo pa nastavila:

"Fox Sportsu? Mi smo na CBS Sportsu", rekla je Britanka na što su njezini sugovornici prasnuli u smijeh. Henry je otišao od stola i smijao se, a Carragher i Richards umirali su od smijeha i zafrkavali Abdo zbog njezina gafa.

"Dobit ću otkaz", dodala je Abdo.

Divili se atmosferi na San Siru

Inače, prije utakmice, u program je upao Paolo Maldini koji se izgrlio s Henryjem, a Francuzu i Carragheru prilazili su igrači Milana tijekom zagrijavanja i pružali im ruke na opće oduševljenje u studiju.

Zabavna četvorka je nakon utakmice komentirala ono što se događalo na terenu dok su iza njih Interovi navijači stvarali zaglušujuću buku. Richards je u jednom trenutku zastao i rekao: "Ma, pogledajte ovo" i pokazao prema tribinama, nakon čega su Abdo, Henry i Carragher mrtvi-hladni okrenuli leđa kamerama i gledali prema tribinama.

Dnevnik.ba

26. travanj 2024 15:30