StoryEditor
konferencijska liga

Veliki debakl Fenerbahčea, Livaković nije ovo doživio u 10 godina karijere

Piše desk  /  01.12.2023., 08:59h

Katastrofalan poraz 6:1 Fenerbahčea u petom kolu Konferencijske lige kod danskog Nordsjaellanda. Dominik Livaković doživio je ono što nije nikada dosad u 10 godina profesionalne karijere. Prvi golman reprezentacije Hrvatske i turskog velikana prvi je put primio šest golova na utakmici.

Relativno olakšavajuća okolnost za Livakovića u povijesnom debaklu za njega i klub je što mu se suigrači, najblaže rečeno, nisu istaknuli u obrani. Zato je Fenerov golman više puta bjesnio na njih nakon golova domaćina.

No to nije pomoglo Livakoviću da ne postane predmet poruge na društvenim mrežama. Navijači Fenerbahčea, ali i ostalih turskih velikana, sprdaju ga nakon što je primio čak šest golova. Ipak, dobar dio njih mu je iskazao poštovanje zbog onog što je napravio nakon debakla.

Livaković se, naime, otišao ispričati navijačima Fenera do njihove tribine u Danskoj. Fenerbahče je drugim porazom zaredom pokvario komfornu situaciju u kojoj je bio. Sada je tek treći u skupini i kolo prije kraja prijeti mu ispadanje iz najslabijeg eurokupa. U zadnjem kolu mora pobijediti Spartak Trnavu na svom terenu kako bi prošao prema nokaut-fazi. Dobra vijest mu je što su Slovaci već ispali.

Dnevnik.ba

Standings provided by Sofascore
25. travanj 2024 00:06