StoryEditor
bit će vatreno

Večeras se nastavlja Liga prvaka: Očekuju nas zanimljive utakmice

Piše Desk  /  15.09.2021., 08:40h
Liga prvaka se nastavlja danas od 18:45 utakmicama Bešiktaša i Borussije Dortmund te Sheriff Tiraspola i Šahtara.

U kadru Bešiktaša neće biti Domagoja Vide, koji se ozlijedio proteklog vikenda u prvenstvenoj pobjedi 3:0 protiv Yeni Malatyaspora. Za prvi sastav Borussije će konkurirati hrvatski stoper Marin Pongračić.

Od 20:45 na rasporedu je preostalih šest utakmica, a tri para su posebno intrigantna.

Iščekivanje PSG-a

Club Brugge dočekuje PSG. U toj bi utakmici od prve minute trebali zaigrati Lionel Messi, Kylian Mbappé i Neymar. PSG je po mnogima najveći favorit za osvajanje Lige prvaka, a večeras bi udarni trio prvi put trebao zaigrati zajedno od početka.

Nogometni svijet znatiželjno iščekuje tu napadačku kombinaciju. Matej Mitrović zbog ozljede nije u konkurenciji kod belgijske momčadi.

Ova večer donosi dva klasika. Na Giuseppe Meazzi sastaju se Inter i Real Madrid. U prvih 11 Intera trebali bi se naći Ivan Perišić i Marcelo Brozović, a kod gostiju je neupitan Luka Modrić. Inter i Real su se sastali u skupini Lige prvaka i prošle sezone. Real je oba puta bio bolji domaćom pobjedom 3:2 te 2:0 u gostima.

Klasik na Anfieldu

Na Anfieldu Liverpool dočekuje Milan. Talijanski velikan Milan osvojio je čak sedam naslova Kupa i Lige prvaka. Ipak, u najjačem klupskom natjecanju na svijetu posljednji je put igrao u sezoni 2013./14., kada je ispao od Atletico Madrida u osmini finala.

U sastavu Milana trebao bi se pojaviti Ante Rebić, koji je za vikend s dvije asistencije srušio Torino. U sastavu Rossonera sigurno neće biti Zlatana Ibrahimovića zbog lakše ozljede.

Od hrvatskih nogometaša u konkurenciji su još Šime Vrsaljko, čiji Atletico Madrid dočekuje Porto. Joško Gvardiol sa svojim RB Leipzigom gostuje kod lanjskog finalista Manchester Cityja. 

HRT će prenositi utakmicu Intera i Reala, a ostale utakmice mogu se gledati na kanalima Arena Sporta, piše Index.hr.

Dnevnik.ba

17. travanj 2024 04:17