StoryEditor
"Srce Livna 2023"

Vatreni veterani i Prijatelji Livna zaigrali za livanjske udruge

Piše fena  /  10.08.2023., 21:07h

Proslavljeni hrvatski nogometni reprezentativci privukli su veliki broj Livnjaka i njihovih gostiju na humanitarno glazbeno-sportski spektakl "Srce Livna 2023".

U prijateljskoj nogometnoj utakmici za momčad "Vatrenih veterana" nastupili su Zvonimir Boban, Davor Šuker, Danijel Subašić, Ivica Olić, Igor Štimac, Ivan Strinić, Mario Stanić, Dario Šimić, Ognjen Vukojević, Dražen Ladić, a s druge strane bila je momčad "Prijatelji Livna" sastavljena od livanjskih nogometnih veterana, koje je predvodio hrvatski izbornik Zlatko Dalić.

U nastavku današnjeg programa održat će se koncert na kome će nastupiti Prljavo kazalište, Mate Bulić, Tiho Orlić, Tarapana band i Ludwig band, kao i donatorska večer.

Organizator ovog humanitarno glazbeno-sportskog spektakla je Nogometni klub "Troglav 1918" Livno, dok su pokrovitelji izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić te Grad Livno.

Sredstva od prodanih ulaznica namijenjena su četirima livanjskim udrugama koje djeluju na području cijele županije, a to su Udruga paraplegičara i oboljelih od dječje paralize, Udruga roditelja djece sa smetnjama u razvoju "PUŽ", Udruga oboljelih od šećerne bolest "Krug" i Udruga žena oboljelih od karcinoma dojke "Bistrica".

U okviru ovoga događaja u protekla tri dana održan je i nogometni kamp "Zlatko Dalić", koji je okupio više od 160 djevojčica i dječaka u dobi od 9 do 14 godina s kojima je radilo 12 gostujućih trenera i predavača Hrvatskog nogometnog saveza, uz asistenciju trenera NK Troglav 1918.

Dnevnik.ba

28. travanj 2024 04:38