Doha, 29.11.2022 - Konferencija za medije Hrvatske nogometne reprezentacije u trening kampu Al Ersal 3 u Dohi. Na slici Nikola Vlašić.HINA/ DAMIR SENČAR/ DS -
StoryEditor
SP u Kataru

Vatreni poslao Srbima poruku podrške: ‘To su moji jako dobri prijatelji‘

Piše desk  /  02.12.2022., 20:10h

- Imam tri suigrača u klubu, Sašu Lukića, Vanju Milinković-Savića i Nemanju Radonjića. To su moji jako dobri prijatelji, družimo se i izvan kluba i u klubu. Želim im svu sreću.

Reprezentacija Srbije večeras igra ključnu utakmicu grupne faze na Svjetskom prvenstvu. Nakon što su izgubili od Brazila (2:0) i remizirali s Kameruncima (3:3) te imaju samo jedan bod, još mogu proći skupinu ako slave nad Švicarcima (20 sati). Treba im i pomoć Brazilaca, koji protiv Kameruna ipak neće istrčati u najboljem sastavu, prenosi Večernji list.

Utakmica između Srbije i Švicarske pratit će se s najvećim zanimanjem. Bit će to repriza dvoboja iz grupne faze u Rusiji, u kojoj je Švicarska pobijedila golovima Granita Xhake i Xherdana Shaqirija. Utakmica je dobila i poltičku notu jer su dva Švicarca kosovskog podrijetla slavila golove pokazujući rukama dvoglavog orla, što je inače simbol Albanije. 

A Srbiji je uoči ključne utakmice poruku podrške poslao Nikola Vlašić koji se u Torinu dobro poznaje sa srpskim igračima. - Imam tri suigrača u klubu, Sašu Lukića, Vanju Milinković-Savića i Nemanju Radonjića. To su moji jako dobri prijatelji, družimo se i izvan kluba i u klubu. Želim im svu sreću. Čujem se stalno, dopisujem se s Radonjićem, kaže da je atmosfera odlična i da očekuju pobjedu. Vjerujem mu - rekao je Vlašić.

Dnevnik.ba

24. travanj 2024 14:27