StoryEditor
SLJEDEĆI PUT RECI ISTINU

Uvrijeđena zvijezda brutalno odgovorila Vahidu Halilhodžiću

Piše Desk  /  03.09.2021., 09:49h
Najveća zvijezda marokanske reprezentacije Hakim Ziyech (28) ‘izletio‘ je iz momčadi, a izbornik Vahid Halilhodžić pojasnio je da se igrač ‘pravio ozlijeđen‘. Nogometaš Chelseaja odgovorio javno mu je odgovorio.

Najveća zvijezda marokanske reprezentacije Hakim Ziyech (28) 'izletio' je iz momčadi, a izbornik Vahid Halilhodžić pojasnio je da se igrač 'pravio ozlijeđen'. Nogometaš Chelseaja odgovorio javno mu je odgovorio.

Sljedeći put kad ćeš govoriti, onda reci istinu! (klaune), poruka je to marokanske zvijezde Hakima Ziyecha (28) za izbornika Vahida Halilhodžića (68) koji ga je udaljio iz reprezentacije.

Podsjetimo, zbog ponašanja tijekom posljednjeg okupljanja u lipnju, Vaha je odlučio kako Ziyech nema što raditi u reprezentaciji.

- Njegovo ponašanje na posljednje dvije utakmice, posebno na zadnjoj, nije za reprezentativca i vođu momčadi koji mora biti uzor drugima. Stigao je prekasno i nakon toga odbio je trenirati. Nije bilo potrebe raspravljati, kao trener sam mogao poduzeti samo jednu stvar. Reprezentacija je iznad svega i nitko je ne može držati kao taoca - objasnio je Vaha.

Bivši trener Dinama rekao je da je veznjak Chelseaja glumio ozljedu kako ne bi ulazio u igru u prijateljskoj utakmici protiv Gane 8. lipnja u 68. minuti. Nije se htio zagrijavati kad mu je rečeno da će startati s klupe, prenose 24sata.

- Prvi put u trenerskoj karijeri vidio sam takvo ponašanje i to me razočaralo. Igrač koji odbija igrati prijateljsku utakmicu pod izlikom da je ozlijeđen. Liječničko osoblje pregledalo ga je i reklo da može igrati. Onda se odbio zagrijavati jer je bio razočaran što je zamjena. Takvo ponašanje je neprihvatljivo. Ne možeš varati u reprezentaciji, ili si 100 posto unutra ili nisi - kaže Halilhodžić.

Marokanci su otvorili kvalifikacije pobjedom protiv Sudana 2-0, a izgleda da se Kovačićev suigrač neće naći na popisu sve dok je Halilhodžić izbornik.

Dnevnik.ba

20. travanj 2024 21:18