StoryEditor
još se nada

US Open: Đoković ne može igrati; Đoković: Držite mi palčeve

Piše desk  /  31.07.2022., 09:47h

Srpski tenisač Novak Đoković se nije cijepio i zasad ne može ući u SAD, gdje se u rujnu igra posljednji Grand Slam godine. Đoković, osvajač 21 Grand Slam turnira, prijavio je nastup na US Openu, ali organizacija turnira jasno mu je poručila da ga neće smjeti igrati.

Objavili su, doduše, da neće zahtijevati obavezno cijepljenje za sudionike turnira, ali poštovat će odluku američkih vlasti oko putovanja u državu za necijepljene igrače i igračice koji dolaze izvan SAD-a. Ipak, Đoković vjeruje da još uvijek postoji šansa da ga puste. Na društvenim je mrežama objavio poruku u kojoj je zahvalio svima koji ga podržavaju.

"Želim samo da iskoristiti priliku da podijelim s vama koliko mi znače vaša podrška i ljubav koju mi šaljete ovih dana. Nisam je očekivao u tolikoj količini i zato je moja zahvalnost i veća! Zaista od srca veliko HVALA.

Velika mi je čast što toliko ljudi podržava moju karijeru i želi me ponovo vidjeti na terenima širom sveta. Ja se nastavljam pripremati i trenirati kao da ću se natjecati dok iščekujem odgovor postoji li bilo kakva mogućnost da putujem u Ameriku. Hvala vam i držite mi palčeve!" napisao je Đoković.

Dnevnik.ba

19. travanj 2024 17:10