StoryEditor
dan d

Uprava Osijeka odlučila što s Bjelicom nakon sinoćnje katastrofe

Piše desk  /  29.07.2022., 19:58h

Mađarski vlasnici donijeli odluku što će biti s aktualnim trenerom.

Tresla se brda, rodio se miš! Tako se ukratko može sažeti “Dan D” Koji se nakon ispadanja od Kyzylzhara očekivao u Gradskom vrtu. Kako Germanijak ekskluzivno saznaje, vodstvo Osijeka i Nenad Bjelica u petak su pretresli aktualnu situaciju u prvoligašu s Gradskog vrta, prenosi Večernji list.

S obzirom na to da nakon tog razgovora nije u javnost puštena neka druga informacija, izvjesno je kako Nenad Bjelica ostaje za kormilom Osijeka i bit će na klupi u dvoboju protiv Slaven Belupa koji Osijek igra u nedjelju na Gradskom vrtu (18.55h).

Unatoč pritisku javnosti koji je evidentan, Lőrinc Mészáros i njegov predsjednik Uprave Ferenc Sakalj nisu skloni promjeni trenera. Pružili su Bjelici i njegovom stručnom stožeru priliku da se izvade iz nezahvalne situacije u kojoj su se našli nakon Lokomotive i pogotovo poslije ispadanja od Kyzylzhara.

Vjerojatno je na ovu odluku utjecala i činjenica da će mađarske gazde u slučaju prijevremenog raskida ugovora morati isplatiti poveću odštetu šefu i stručnom stožeru. Po medijima se priča kako je u pitanju tri milijuna eura...

Dnevnik.ba

24. studeni 2022 19:58