StoryEditor
neugodno iskustvo

Uplašeni Guardiola na biciklu bježao od obožavatelja koji je želio fotografiju s njim

Piše desk  /  11.07.2022., 15:13h

Menadžer Manchester Cityja Pep Guardiola naletio je na pomalo neugodno iskustvo s navijačem prvaka Engleske.

Naime, Pep Guardiola nije izgledao nimalo impresionirano kada je kasnonoćnu vožnju Manchesterom prekinuo obožavatelj koji je želio fotografiju s njim.

Kada je navijač ugledao Španjolca na biciklu u daljini počeo je vikati u želji da ga zaustavi. Guardiola je nastavio “gledati svoja posla” i voziti što se očito nije dopalo navijaču koji je počeo juriti ga na svom biciklu.

Na snimci koja je postala viralna na vidi se šef Manchester Cityja koji skreće u jednu od manchesterskih uličica, a navijač dolazi za njim uz glasne povike “Hej Pep, daj da se slikamo brate!”, prenosi N1.

Guardiola je nastavio pedalati, ali momak se nije predavao i nastavio je za njim uz glasne povike “Ne, ne stani! Ovo moraš vidjeti.”

Pep je na kraju popustio i zaustavio se na kraju uličice, a obožavatelj ga je još jednom zamolio za fotografiju na što je Španjolac pristao i kratko odgovorio “ok” uz vidno nezadovoljstvo na licu.

Nije poznato kada je nastala snimka, ali je objavljna rano jutros. Guardiola i njegov tim nalaze se u Sjedinjenim Američkim Državama gdje se spremaju za novu sezonu i obranu titule u Premier ligi, ali i za napad na toliko željeni trofej Lige prvaka.

Dnevnik.ba

03. svibanj 2024 13:55