StoryEditor
spasila ga djevojka

Uoči velikog finalnog meča u Wimbledonu: Kyrgiosov brat otkrio potresne detalje iz života tenisača

Piše hina  /  10.07.2022., 11:24h

Veliki finalni meč u Wimbledonu između srpskog tenisača Novaka Đokovića i Australca Nicka Kyrgiosa na rasporedu je ove nedjelje od 15 sati, no u obitelji Kyrgios njihov je Nick već pobjednik. Tako barem tvrdi njegov stariji brat Christos.

„U velikom dijelu kroz proteklih šest ili sedam godina nisam kraj sebe imao svog malog brata. On je bio toliko nesretan u sebi da je isključio sve one koji su ga voljeli i koji su mu bili blizu. Bio je potpuno rastresen, uvijek zabrinut zbog nečega“, napisao je Christos Kyrgios u svojoj kolumni za Sydney Morning Herald, a prenosi Reuters.

„Svijet ga je promijenio, tenis ga je promijenio. Ljudi to nisu ni znali, ali Nick i ja jedno vrijeme uopće nismo razgovarali“, dadao je Christos.

No, stvari su se promijenili, a stariji brat 27-godišnjeg Nicka tvrdi da je glavni razlog toga njegova sadašnja djevojka Costeen Hatzi.

„Ona mu je otvorila oči. Prije nego je nju upoznao u njegovom je životu vladao kaos. I mogu sada reći kako sam natrag dobio svog mlađeg brata, a mama i tata su natrag dobili svoga sina. On je za nas već pobjednik, jer nemam što drugo reći kada vidim da sazrijeva u sretnu i ispunjenu verziju sebe. To je sve što sam tražio, jer želim vidjeti kako pobjeđuje u svim životnim aspektima. Sretni smo zbog njega“, zaključio je Christos.

Dnevnik.ba

05. prosinac 2023 22:07