StoryEditor
trener aston ville

Unai Emery: "Posvećenost koju je Zrinjski pokazao u ovoj utakmici je nešto nevjerojatno"

Piše desk  /  06.10.2023., 09:21h

Nogometaši Zrinjskog poraženi su u Birminghamu od Aston Ville s 1:0 golom u sudačkoj nadoknadi u drugom susretu Konferencijske lige.

Plemići su se hrabro borili sa znatno skupljom momčadi iz Premiershipa, ali McGinn je spriječio novu senzaciju mostarskog kluba golom u 4. minuti sudačke nadoknade.

Trener Zrinjskog Krunoslav Rendulić kazao je kako ostaje žal zbog primljenog gola u finišu, ali i da nema što zamjeriti svojim igračima:

"Aston Villa je zaslužena slavila, mi smo dali maksimum. Znali smo da samo čvrstim blokom možemo odgovoriti na kvalitetu. Poklekli smo mislim u zadnjem napadu, šteta je što borbenost nije nagrađena bodom. To bi za nas bio ogroman uspjeh, ali ja nemam što prigovriti momcima. Treba im čestitati, odigrali su jako dobro defanzivno, a za nešto više treba više kvalitete. Patili smo se drugo poluvrijeme, gol je visio u zraku, te ostaje žal što je gol pao u zadnjim sekundama", istakao je Rendulić, pa nastavio:

"Uveli su tri kvalitetna igrača i jasno je bilo da nisu bili zadovoljni rezultatom. Uspjeli smo u svom naumu, oni su nas pritiskli kvalitetom.. Imali smo utakmicu prije tri dana, ali sm"o uspjeli iznenaditi rivala. Ipak, nismo izdržali do kraja. Treba se dobro odmoriti, u ponedjeljak je utakmica koju moramo dobiti. Na pauzu želimo otići s nova tri boda u prvenstvu".

"Poraze ne treba hvaliti, ali užitak je bio voditi ovakvu utakmicu i biti dio ove atmosfere", dodao je za kraj Rendulić.

"Svaki tim u Europi se mora poštovati. Za njih je velika stvar što igraju protiv nas i posvećenost koju su pokazali u ovoj utakmici je nešto nevjerojatno", rekao je Unai Emery i nastavlja o utakmici:

"Pobijediti na ovakav način je nešto nevjerojatno. Emocije jednostavno eksplodiraju u svakom navijaču i igraču, ali i u treneru. Nogomet treba tu emociju", poručio je Unai Emery.

Dnevnik.ba

30. travanj 2024 16:39