StoryEditor
trener villarreala

Unai Emery: "Hajduk ima povijest i sadašnjost. Dobra su momčad s igračima poznatima u svijetu"

Piše desk  /  17.08.2022., 15:40h

Trener Villarreala Unai Emery na današnjoj je konferenciji za medije najavio prvu utakmicu svoje momčadi i Hajduka u play-offu Konferencijske lige, koja će se igrati sutra od 20:45. "Konferencijska liga je europsko natjecanje, uzbuđeni smo. Imamo protivnika koji ima povijest, sadašnjost i puno entuzijazma, zato ga poštujemo", izjavio je Emery, nastavivši:

"Savjesno smo radili, veliku pozornost dajemo našem radu, zato želimo nastaviti ono na čemu smo dosad radili. Ovo će biti sjajan test, želimo biti dobri. Prvu utakmicu igramo kod kuće, idemo na travnjak Levantea i čekat ćemo naše navijače da nas bodre. Namjeravamo pobijediti. Pogledajte kakvu je Mourinho slavu stekao kada je osvojio ovo natjecanje."

"Konferencijska liga je naša stvarnost, u njoj želimo daleko doći. Svaka je pobjeda dobra. Gledali smo utakmice, znamo na kojoj razini igra naš protivnik. Uz to, već smo igrali s Dinamom. Hajduk je dobra momčad s igračima poznatima u svijetu, od Livaje i Kalinića do Simića. Hajduk ima tradiciju i povijest, zaslužuje naš respekt", istaknuo je Emery.

Dnevnik.ba

16. travanj 2024 12:01