StoryEditor
sve je režirano?

Uhićen brat Paula Pogbe: Oteli ga i tražili novac, zvijezda Juventusa dala 100.000 eura, no izgleda da je otmica lažirana...

Piše desk  /  18.09.2022., 09:01h

Mathias Pogba, brat poznatijeg nogometaša Juventusa i reprezentativca Francuske Paula Pogbe, optužen je i određen mu je pritvor zbog sumnje da je iznudio novac od svog brata.

Uz Mathiasa su privedena i četiri suučesnika, javlja AMC Spor". Protiv Mathiasa i ostalih službeno je podignuta optužnica za iznudu i kriminalno udruživanje odlukom tužiteljstva.

- Moj klijent nema veze s kriminalnom organizacijom, ne razumijemo odluku koju je donio sud da ga zadrži u pritvoru, posebno jer ima alibi za večer kada se dogodila navodna otmica. Uložit ćemo žalbu na ovu odluku - rekao je odvjetnik starijeg brata zvijezde Juventusa.

Podsjetimo, otmica koja se spominje se navodno dogodila 20. ožujka kada je spomenuta grupa kriminalaca upala u stan Mathiasa Pogbe, držala ga kao taoca i tražila novac od Pogbe.

Paul Pogba je dao dio novca, u pitanju je svota od 100.000 eura, kako se njegovom bratu ne bi nešto dogodilo. Međutim, kako se istraga odmotavala i dala prve rezultate, sumnja je pala na Mathiasa da je on zapravo bio glavni glumac u režiranoj otmici kako bi se iznudio novac od poznatog nogometaša.

Dnevnik.ba

07. svibanj 2024 03:33