StoryEditor
jedna osoba ozlijeđena

U Srbiji napadnut autobus s navijačima Rijeke

Piše fena  /  28.07.2023., 12:57h

Autobus s navijačima NK "Rijeka" napadnut je u petak rano ujutro na autocesti Niš-Beograd, a jedna osoba je lakše ozlijeđena, objavili su beogradski mediji, a srbijanski MUP je potvrdio napad ne navodeći više detalja, dok Konzularni odjel Veleposlanstva RH u Beogradu nije zaprimio dojavu o incidentu.

Policiji je jutros oko 4,30 sati prijavljeno da su nepoznate osobe razlupale stakla autobusa na autoputu Niš-Beograd, a jedna osoba je ozlijeđena, potvrđeno je u uredu za suradnju s medijima Ministarstva unutarnjih poslova.

Jedna osoba je ozlijeđena, ali je odbila pomoć, a policija traga za napadačima, rekli su u MUP-u, ne navodeći više detalja o ovom incidentu.

U hrvatskom veleposlanstvu u Beogradu Hini je rečeno da Konzularni odjel nije zaprimio dojavu o incidentu niti je zatražena bilo kakva pomoć.

Prema navodima beogradskih medija, maskirani muškarci su palicama jutros oko četiri sata na autocesti kod Grocke, nedaleko od Beograda, razbili stakla na autobusu u kojem su se navijači vraćali s Kosova poslije utakmice u kojoj je Rijeka pobijedila kosovski Dukagjini.

Na mjesto napada brzo je stigla policija i Hitna pomoć, a vozač se požalio na posjekotinu na ruci.

Prema saznanjima portala telegraf.rs, nitko od navijača NK "Rijeka“ nije ozlijeđen.

Prema neslužbenim saznanjima, napadači su, navodno, bili maskirani i automobilima su zapriječili put autobusu, a zatim palicama počeli razbijati stakla.

Policija u međuvremenu nije objavila službeno priopćenje o ovom incidentu.

Inače, Rijeka je gostovala kod kosovskog Dukagjinija i slavila s 1:0.

Dnevnik.ba

19. lipanj 2024 02:35