StoryEditor
unosne klauzule

U Dinamu trljaju ruke zbog još jedne vijesti iz Italije

Piše desk  /  30.11.2022., 08:59h

Olmo prema Transfermarktu vrijedi 40 milijuna eura, a njegov transfer u Barcelonu mogao bi se popeti i na više od 50 milijuna eura.

Dani Olmo je pred transferom života. Bivši nogometaš Dinama trenutačno igra na Svjetskom prvenstvu u Katru i važna je karika u momčadi Španjolske, a nakon prvenstva čeka ga veliki transfer.

Prema tvrdnjama uglednog Fabrizija Romana, Olmo bi mogao završiti u Barceloni, prenosi Gol.hr. Olmo je u Blaugrani već trenirao kao mladić, no nije dobio pravu priliku, došao je u zagrebački Dinamo i pokazao o kakvom se talentu radi.

Ubrzo je postao meta brojnih velikana, a Dinamo ga je prodao u Leipzig za 29 milijuna eura i Modri bi njegovim odlaskom u Barcelonu mogli i zaraditi zbog klauzule u ugovoru.

Olmo prema Transfermarktu vrijedi 40 milijuna eura, a njegov transfer mogao bi se popeti i na više od 50 milijuna eura. Što više, to je i bolje za Dinamo.

Dani Olmo je ljubimac navijača Dinama. Igrajući u Zagrebu naučio je hrvatski jezik, koji vrlo dobro govori, a i često posjećuje Zagreb i svoje prijatelje u Hrvatskoj.

Nikada nije skrivao da mu je Zagreb drugi dom i da ga neće zaboraviti.

Olmo je bio dijete katalonskog kluba, kapetan mlađih uzrasta, no u Barci nisu na vrijeme reagirali, pustili su ga u Dinamo i sada će morati platiti 50-ak milijuna eura za praktički dijete kluba.

No bilo je mnogo takvih nelogičnih poteza Barcelone kroz povijest, pa to zapravo ni ne čudi.

Nešto ranije se pojavila vijest o interesu za Gvardiola, od čijeg sljedećeg transfera Dinamu također pripada veliki postotak.

Dnevnik.ba

22. lipanj 2024 12:45