Tyson Fury odbacio mogućnost povratka u ring: 'Imam suprugu, šestero djece, pojaseve prvaka, novac... Što mi više treba?'TWITTER -
StoryEditor
Svjetski boksački prvak

Tyson Fury odbacio mogućnost povratka u ring: ‘Imam suprugu, šestero djece, pojaseve prvaka, novac... Što mi više treba?‘

Piše hina  /  28.04.2022., 12:06h
Fury je u subotu na rasprodanom Wembleyu obranio naslov svjetskog prvaka nokautiravši Dilliana Whytea, a nakon toga je kazao navijačima da je to bila njegova posljednja borba.

Svjetski boksački prvak u teškoj kategoriji po WBC verziji Tyson Fury odbacio je mogućnost povratka u ring, kazavši da ga slava i bogatstvo ne mogu potaknuti da se vrati boksu.

Fury je u subotu na rasprodanom Wembleyu obranio naslov svjetskog prvaka nokautiravši Dilliana Whytea, a nakon toga je kazao navijačima da je to bila njegova posljednja borba. Njegova supruga Paris kasnije je izjavila da bi se mogao vratiti u ring samo ako je u pitanju borba za ujedinjenje titula.

- Ja sam završio, i to je istina. Sretan sam, zdrav, još uvijek imam mozak i mogu govoriti. Imam lijepu suprugu, šestero djece, pojaseve prvaka, dovoljno novca, uspjeha i slave. Što mi više treba - izjavio je Tyson Fury u emisiji 'Piers Morgan bez cenzure' na Fox Nationu.

Fury je tijekom karijere ostvario 32 pobjede i jedan neodlučeni ishod.

Dnevnik.ba

16. travanj 2024 02:35