StoryEditor
transferi

Turci pišu da Dinamo prodaje Petkovića

Piše desk  /  12.05.2023., 14:24h

Bruno Petković velika je želja Nenada Bjelice, novog trenera Trabzonspora. Petković još uvijek nije produljio ugovor s Dinamom i ulazi u posljednju godinu ugovora. Bjelica to želi iskoristiti i dovesti ga ovog ljeta.

Turski Sabah Spor javlja da je Bjelica povukao veze u Dinamu, svom bivšem klubu, i da je hrvatski prvak spreman prodati 28-godišnjeg Petkovića. Bjelica je u Dinamo 2018. godine doveo Petkovića i od njega stvorio hrvatskog reprezentativca.

Očekuje se da bi predsjednik Trabzonspora Ertugrul Dogan mogao sljedećeg tjedna stići u Zagreb na pregovore. Navodno je Dinamo od Trabzona već dobio ponudu od 1.2 milijuna eura za Petkovića i odmah je odbio. Petković je za Dinamo u 204 nastupa zabio 63 gola i asistirao za 47 pogodaka.

Bjelica želi i Oršića

Sabah Spor piše i da Bjelica želi Mislava Oršića, još jednog igrača kojeg je vodio u Dinamu. Međutim, njegov ugovor ne želi otkupiti od Southamptona, već ga dovesti na posudbu sljedeće sezone.

Podsjetimo, 30-godišnji Oršić je u siječnju otišao u Southampton iz Dinama za oko sedam milijuna eura, ali je ondje u drugom planu i dosad je skupio samo šest minuta u Premierligi.

Dnevnik.ba

25. travanj 2024 13:34