StoryEditor
eliminacija iz Europe

Tudor slomljen nakon poraza u zadnjim sekundama: Igrači me nisu čuli zbog buke

Piše desk  /  02.11.2022., 07:54h

Marseille Igora Tudora poražen je rezultatom 1:2 protiv Tottenhama na Velodromeu u posljednjoj utakmici grupne faze Lige prvaka i tako je ispao iz Europe. Do posljednjih sekundi imali su rezultat 1:1 koji ih je kao treću ekipu u grupi vodio u nokaut-fazu Europa lige, ali gol Pierrea-Emila Hojbjerga u zadnjim sekundama zakucao ih je na dno tablice.

"U zadnjim minutama vladala je potpuna pomutnja, bilo je galame. Nažalost, to nas je koštalo. Na kraju sam tražio od igrača da ne idu previše naprijed, da se ne bi raspale linije. Ali bilo je puno buke, riječi nisu dopirale do mojih nogometaša. Oni su jednostavno samo htjeli postići pogodak", rekao je Tudor koji je bio vidno uznemiren i razočaran nakon teškog poraza, prenosi Index Sport.

Hrvatski trener tvrdi da zbog buke nije mogao prenijeti svojim igračima instrukcije u posljednjim minutama.

"Nisu čuli, bilo je puno buke. Nismo se zamarali s ostalim rezultatima u skupini. Htjeli smo da igrači mislima ostanu isključivo u igri te da ne razmišljaju o ostalim okolnostima", rekao je Tudor. Osvrnuo se potom na prvi Tottenhamov gol. "Nismo dobro krenuli u drugu trećinu. Primili smo gol, zatim smo opet počeli dominirati, ali bilo je kasno. To je jednostavno nije bilo dovoljno."

Objasnio je i uvođenje Seada Kolašinca u utakmicu. "Ušao je jer je napadački orijentiran igrač. Generalno smo pokušali biti dosta ofenzivniji, pogotovo pritom mislim na ulazak Cengiza Undera. Sve bi bilo drugačije da je Kolašinac zabio - onda bi nastavili u Ligi prvaka."

Tudor je na kraju ipak rekao da je njegova ekipa odigrala dobru utakmicu. "Gledajte, odigrali smo dobru utakmicu protiv vrlo jakog protivnika. No, to nije bilo dovoljno. Trenutno nam ne ništa ide u prilog i nogomet nam ne daje ni malo od onoga što smo objektivno zaslužili. To me strahovito živcira, ali me i čini tužnim."

Dnevnik.ba

19. travanj 2024 01:35