StoryEditor
hrvatski trener

Tudor odlazi iz Marseillea i preuzima Juventus!?

Piše desk  /  26.05.2023., 09:04h

SportItalia piše da je odlazak Igora Tudora iz Marseillea sve izvjesniji te dodaje kako je hrvatski trener odlučio napustiti francuski klub na kraju sezone. Jučer su francuski mediji prenijeli kratku Tudorovu izjavu u kojoj je rekao kako će sljedećeg tjedna razgovarati s upravom, no Talijani tvrde da je rastanak nakon jedne sezone vrlo izvjestan.

Sve su češće glasine kako bi Tudor mogao preuzeti Juventus, koji ga već dugo vremena prati. Massimiliano Allegri uskoro bi mogao dobiti otkaz u torinskom klubu, a Tudor je trenutno jedan od najvećih favorita za njegovog nasljednika. Pritom, Tudor je i bivši igrač i pomoćni trener Juventusa, što mu itekako povećava šanse jer poznaje okruženje, smatraju Talijani.

Marseille se dva kola prije kraja Ligue 1 nalazi na trećem mjestu sa 73 boda, pet manje od drugog Lensa, dok je PSG vodeći s 84 boda te će ponovno osvojiti naslov prvaka. Tudorova momčad do kraja sezone igra protiv 14. Bresta i 19. Ajaccia. Lens protiv Ajaccia može osigurati drugo mjesto koje vodi u Ligu prvaka, dok bi Marseille trećim mjestom morao u kvalifikacije za Ligu prvaka.

Dnevnik.ba

26. travanj 2024 21:08