StoryEditor
protiv milana

Tudor nakon prvog poraza i prokockanog vodstva: Zaslužili smo bod

Piše Desk  /  17.10.2021., 10:21h
Milan je nakon poluvremena ubacio u brzinu više, mislim da bi remi bio pošteniji, ali možemo im samo skinuti kapu. Uveli su kvalitetne igrače i stisnuli, iskren je bio Tudor nakon poraza.

U debiju je slavio protiv Mourinha, a sada je bio jako blizu da sruši Piolija, no nije uspio. Verona, koju vodi Igor Tudor, izgubila je od Milana s 3-2, iako je ponovno imala 2-0, pišu 24sata.hr.

Podsjetimo, i na dosadašnja dva gostovanja pod Tudorom, Verona je vodila 2-0, ali na kraju nije upisala tri boda. 

- Ovo je treći put da smo poveli 2-0 i nismo pobijedili, ne želimo više takav rezultat. Milan je nakon poluvremena ubacio u brzinu više, mislim da bi remi bio pošteniji, ali možemo im samo skinuti kapu. Uveli su kvalitetne igrače i stisnuli - rekao je Tudor nakon utakmice.

Za domaću momčad je od prve minute igrao Ante Rebić koji je izašao zbog ozlijede, dok je na drugoj strani bio bivši 'vatreni' Nikola Kalinić kojemu je to bila treća utakmica u prvenstvu koju je igrao od prve minute. Upravo je Kalinić izborio najstrožu kaznu, koju je Barak pretvorio u gol.

- Izabrao sam Kalinića jer je on bivši igrač Milana i smatrao sam da bi zato mogao imati učinak - objasnio je Tudor. 

Bivši trener Juventusa bio je, logično, zadovoljan prvom dionicom, no svjestan je da se njegovi igrače bore sami sa sobom u nastavku utakmica.

- Radit ćemo na temeljima prvog poluvremena, prvenstveno fizički. Da bismo igrali ovakve utakmice, moramo biti u stvarno dobroj formi. Kad svi budu fizički na razini, moći ćemo odnositi bodove iz ovakvih utakmica. U nastavku smo teže zadržavali loptu, a njih je gurala i energija s tribina. Imali smo šanse osvojiti barem bod - zaključio je.

Bio je to prvi poraz Tudora na klupi Verone koja nakon osam kola ima jednako toliko bodova.

Dnevnik.ba

15. travanj 2024 03:48