StoryEditor
serie a

Trener Napolija Luciano Spalletti pozvao navijače na primjereno slavlje: "Ovaj sport pripada djeci i svi, uključujući i mene, imat će djecu u gradu"

Piše fena  /  30.04.2023., 11:21h

Trener Napolija Luciano Spalletti pozvao je navijače na primjereno slavlje ako Napoli danas osvoji treću titulu u Seriji A u klupskoj povijesti.

- Ako uspijemo, moramo biti u stanju da pobijedimo i kada je u pitanju ponašanje i način na koji uživamo poslije utakmice - rekao je Spaleti na konferenciji za novinare, javlja ANSA.

- Ovaj sport pripada djeci i svi sutra, uključujući i mene, imat će djecu u gradu. Ako netko uradi nešto što ugrožava druge koji sudjeluju u ovoj proslavi, a posebno djecu, radi nešto pogrešno. Morate koristiti zdrav razum i shvatiti što je u opasnosti - upozorio je Spaleti navijače.

Napoli bi danas mogao osvojiti svoju prvu titulu u Seriji A od 1990. godine, kada je bio predvođen argentinskim asom Diegom Maradonom.

Uzbuđenje i euforija već su prisutni u južnom talijanskom gradu.

Napolitanci su već nekoliko tjedana ukrašavali grad šarenim muralima koji pozdravljaju osvajanje titule, nešto što je neobično jer bi njihova slavna sujevjerna priroda inače zabranila rano slavlje iz straha da bi mogli donijeti lošu sreću.

Čuvene gradske zanatlije također su počele izradu figura koje prikazuju heroje tima.

Dnevnik.ba

19. travanj 2024 04:23