StoryEditor
Laurent Blanc

Trener Lyona stao u obranu Lovrena: "To je nacionalistička pjesma za oslobođenje njegove zemlje"

Piše desk  /  06.01.2023., 12:47h

Trener Lyona Laurent Blanc (57) održao je konferenciju za novinare uoči susreta u francuskom Kupu protiv Metza, a jedna od glavnih tema bio je naš Dejan Lovren koji se nakon deset godina vratio u klub iz Ligue 1. Francuski su novinari likovali oko jednog video-zapisa koji se širio s proslave brončane medalje na kojoj Lovren i Marcelo Brozović pjevaju pjesmu Marka Perkovića Thompsona.

"To je nacionalistička pjesma za oslobođenje njegove zemlje. Čini mi se da ćete to pitanje morati postaviti njemu. Ne mogu odgovarati umjesto njega", rekao je Blanc pa vidno uznemiren nastavio: "ovdje su sigurno samo ugledni ljudi, poznajete li vi samo ugledne ljude u svom okruženju?".

Presicu je zatim preusmjerio u sportskom tonu obzirom da ga u ovom trenutku zanima isključivo nogomet.

"Ako gledamo čovjeka, to je vaša procjena. Ja, gledam sportaša. Trenutno postoji pregršt tema o kojima bismo mogli razgovarati, ali nalazimo se na sportskoj presici pa bi bilo dobro da nam je to u fokusu. Nismo ovdje da pričamo o nekim stvarima koje nemaju veze s nogometom. Lovren je čovjek prepun poštovanja prema svojoj obitelji, ženi, djeci i svojoj domovini. Ako ga sretnete, pitajte ga pitanje koje vas zanima", zaključio je.

Dnevnik.ba

12. travanj 2024 14:37