StoryEditor
transferi

Trener Leipziga demantirao navode o odlasku Gvardiola: "On ostaje!"

Piše desk  /  21.07.2023., 11:13h

Trener njemačkog bundesligaša Leipziga Marco Rose demantirao je navode da hrvatski reprezentativac Joško Gvardiol ide u Manchester City. Novinari su ga pitali kakva je situacija s njegovim transferom, a Rose je hladno odgovorio da se tu ne događa zapravo ništa.

"Koliko znam, Joško Gvardiol je naš igrač. I ostat će jedan od naših igrača. Ne znam ništa o nikakvom liječničkom pregledu. Ništa o prvom ni o drugom liječničkom. Vjerujte mi, ja bih kao trener znao takve stvari", rekao je Rose u razgovoru za Sky Sports.

Iako je najpoznatiji nogometni stručnjak za transfere Fabrizio Romano u srijedu navečer objavio da je transfer Joška Gvardiola u Manchester City gotova stvar te da su klubovi postigli dogovor oko odštete, sada iz Njemačke stižu drugačije informacije.

Novinar Sky Sportsa Florian Plettenberg tvrdi kako dogovor između klubova "nije ni na vidiku".

Plettenberg dodaje da su mu mnogi jaki izvori potvrdili da Gvardiol trenira s Leipzigom i da nema nikakvog dogovora s aktualnim engleskim i europskim prvakom.

U Leipzigu nemaju ništa protiv toga da hrvatski reprezentativac ostane još jednu godinu u klubu, a za eventualnu prodaju žele fiksnih 100 milijuna eura uz "realno ostvarive" bonuse.

Dnevnik.ba

28. travanj 2024 15:13