StoryEditor
Valdas Dambrauskas

Trener Hajduka kritizirao igru svoje momčadi nakon uvjerljive pobjede

Piše desk  /  19.02.2022., 18:47h
Hajduk je u 24. kolu HNL-a na gostovanju pobijedio Hrvatski dragovoljac 3:0 i tako privremeno skočio na drugo mjesto ljestvice. Sva tri gola zabio je Marko Livaja, od čega dva iz penala. U toj utakmici Hajdukov trener Valdas Dambrauskas nije koristio Nikolu Kalinića, a u sastavu nije bilo ni kapetana Lovre Kalinića.

Dambrauskas je objasnio svoju odluku: "Tijekom ovog tjedna smo imali problema s virusom. Dio igrača je propustio trening - Lovre Kalinić, Mlakar, a ni Nikola Kalinić se nije osjećao dobro. Nije bilo potrebne za rizikom. Neke igrače smo odmorili zbog žutih kartona."

"Moramo vidjeti zašto danas nismo bili na svom nivou"

U sljedećem kolu Hajduk dočekuje Rijeku, a za Dambrauskasa je ovo bila deveta pobjeda na klupi Hajduka. "Tri boda, tri gola Marka Livaje. To je dobro, a s ostalim stvarima ne mogu biti zadovoljan. Na kraju dana, ostvarili smo što smo htjeli. Moramo se fokusirati na iduću utakmicu. Čeka nas važna utakmica s direktnim rivalom. Nekad takve utakmice vrijede i više od tri boda", rekao je pa dodao:

"Svaka utakmica je važna. Pobjeda protiv bilo koje momčadi ti donosi tri boda. Sada je vrijeme da analiziramo dublje utakmicu s Dragovoljcem i vidimo zašto nismo bili na svom standardu. Dobro je što utakmice koje pobijedimo 3:0 nazivamo teškima. To znači da smo napredovali i kakva su velika očekivanja. Nogomet bez ambicije i očekivanja za pobjedom nema smisla", prenosi Index.

Dnevnik.ba

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore
27. travanj 2024 17:54