Doha, 07.12.2022 - Konferencija za medije Hrvatske nogometne reprezentacije u trening kampu Al Ersal 3 u Dohi. Na slici Mateo Kovačić.HINA/ DAMIR SENČAR/ DS -
StoryEditor
potreban odmor

Trener Chelseaja ne zna što će s Kovačićem: Učimo u hodu, ovo se još nije dogodilo

Piše desk  /  25.12.2022., 16:08h

Chelseajev trener Graham Potter nije siguran što će s igračima koji su sudjelovali na Svjetskom prvenstvu u Kataru, posebno Mateom Kovačićem i Hakimom Ziyechom koji su na njemu najduže ostali, sve do pretposljednjeg dana i utakmice za treće mjesto, u kojoj je Hrvatska pobijedila Maroko 2:1. Njih dvojica još se nisu vratila treninzima.

"Dali smo svim igračima koji su bili na Svjetskom prvenstvu neko vrijeme za odmor, da malo budu s obiteljima. Ali nije nam lako pogoditi ravnotežu, svi učimo u hodu jer se ovo nikad nije dogodilo, pa još ne znamo što ćemo", rekao je Potter, misleći na situaciju u kojoj se mundijal igrao usred sezone, prenosi Index.hr.

Nitko ne zna kakve će biti dugoročne posljedice Svjetskog prvenstva na klupsku sezonu

"Stalno moraš procjenjivati u kakvom su stanju igrači jer bi ih za dva ili tri mjeseca možda trebalo osvježiti. Ne znamo kakve će biti dugoročne posljedice Svjetskog prvenstva. Ali imamo povjerenja u sve dečke koji su tu, možemo normalno raditi i pripremati se za utakmice", rekao je trener Chelseaja, koji je imao čak 12 igrača u Kataru.

Kovačić tako neće konkurirati za prvu utakmicu nastavka Premier lige, koju Chelsea igra u utorak protiv Bournemoutha. S druge strane, Ivan Perišić na raspolaganju je za sastav Tottenhama za gostovanje kod Brentforda već u ponedjeljak, iako nije velika šansa da će ga Antonio Conte zaista koristiti.

Dnevnik.ba

17. travanj 2024 02:22