StoryEditor
objavio da je solo

Transrodna glumica prijeti objavom dokaza veze s Icardijem, on i Wanda definitivno prekinuli

Piše desk  /  24.10.2021., 12:42h
Najveća nogometna sapunica koja nema veze s transferima približila se kraju, ili barem dobila novi zaplet, kada se Mauro Icardi sinoć ulogirao na Instagram i na profilu Wande Nare kliknuo "unfollow".

Argentinski napadač PSG-a prethodno je na Instagramu prestao pratiti sve osim svoje supruge i agentice, ali sada je i nju uklonio s liste.

Nedugo nakon toga objavio je svoju fotografiju s uzdignutim rukama i uz nju napisao: "Nije tako loše biti solo".

Čini se da je najpoznatija veza u nogometnom svijetu završila onako kako je i tekla - na društvenim mrežama.

Wanda je početkom tjedna javno optužila supruga Icardija da ju je prevario, svađa putem medija i društvenih mreža trajala je nekoliko dana, a nogometaš je čak zaprijetio raskidanjem ugovora sa PSG-om ako ona zatraži razvod. S obzirom na to da mu je supruga i agentica, u tom bi slučaju morala platiti određenu odštetu pariškom klubu.

Sapunica se nastavila pomirbama i prekidima te Icardijevim postavljanjem uvjeta za povratak u PSG, koji mu je dao nekoliko dana slobodno zbog obiteljskih problema.

Sve je to naživciralo Lea Messija pa El Nacional piše da je tražio od PSG-a da proda Icardija te da je opcija razmjena s Barcelonom za Messijeva prijatelja Sergija Aguera. Za Icardija je navodno jako zainteresiran Juventus.

Jučer je očito veza puknula nakon što je transrodna manekenka i glumica Guendalina Rodriguez objavila poruke za koje tvrdi da joj ih je poslala Nara te prijetila da će objaviti snimke i fotografije koje dokazuju njenu vezu s Icardijem.

Dnevnik.ba

23. svibanj 2022 11:43