StoryEditor
Serie a

Torino na hrvatski pogon: Kad nema Pjace, zabija Brekalo

Piše desk  /  28.09.2021., 07:35h
Torino je u utakmici 6. kola talijanske Serie A na gostovanju kod Venezije remizirao 1:1.

Torino je vodio od 56. minute, a pogodak je zabio Josip Brekalo. Konačnih 1:1 postavio je Mattia Aramu u 78. minuti susreta.

Hrvatski krilni napadač sjajno je ispratio kontranapad Torina te na desetak metara od gola dočekao povratnu loptu koju je onda bez većih problema pospremio u gol.

Klikni OVDJE i pogledaj pogodak Brekala

Dugo se Torino mučio s novopečenim prvoligašem Venezijom. Tek je ovaj pogodak Brekala nešto manje prije isteka sata vremena igre uspio slomiti otpor domaće momčadi.

Ipak, Torino nije izdržao do kraja pa iz Venezije odlazi samo s bodom. Stoper Torina Koffi Djidji je u 74. minuti dobio jedan žuti karton, a onda u 77. i drugi nakon što je skrivio kazneni udarac.

Klikni OVDJE I pogledaj prekršaj Djidjia i gol Aramua

Upravo je taj udarac s bijele točke bio ključan za povratak Venezije u utakmicu. Mattia Aramu je bio precizan za 1:1 i podjelu bodova.

Podsjetimo, trener Torina Ivan Jurić u ovoj utakmici nije mogao računati na Marka Pjacu koji se ozlijedio tijekom prošle utakmice s Laziom. Naknadni pregledi pokazali su da će morati preskočiti utakmicu protiv Venezije. Još se ne zna hoće li morati pauzirati i nakon ovog vikenda.

Dnevnik.ba

23. travanj 2024 18:51