StoryEditor
defenzivac brazila

Thiago Silva kritizirao izbornika Srbije: "Ovaj trener se treba bolje informirati o protivnicima. Pokažite poštovanje prije nego progovorite"

Piše desk  /  25.11.2022., 09:59h

Uoči utakmice između Brazila i Srbije, izbornik Orlova Dragan Stojković se našalio na račun Karioka, a to se nije dopalo kapetanu Thiagu Silvi koji je poslije utakmice oštro kritizirao legendarnog Piksija.

"Igraju sa četiri napadača? Imaju li defenzivaca da se brane?", pitao se Piksi na konstataciju da će Brazilci igrati veoma ofenzivno, što je ostavljalo određenu nadu Srbima da mogu nešto više uraditi iz kontri.

Ipak, Karioke su potpuno dominirale i slavile su sa 2:0, a Silva je poručio kako se nada da će Piksi drugi put biti bolje upoznat s kvalitetama brazilskih defenzivaca.

"Čuo sam njihovog trenera kako im je prije meča rekao da Brazil ima mnogo napadača, ali da nema koga da brani gol. Bio je to nedostatak poštovanja prema našoj povijesti, ne samo mojoj već i povijesti mojih suigrača iz obrane, uključujući Casemira koji igra ispred nas. Potrebno je poštovanje prije nego što nešto progovorite. Ovaj trener treba da se bolje informira o protivnicima", poručio je defenzivac Chelseaja.

U narednom kolu Brazil igra protiv Švicarske, dok Srbija ima "popravni" protiv Kameruna.

Dnevnik.ba

05. veljača 2023 15:49