StoryEditor
ugovor blizu kraja

Talijani u panici, vrijeme im istječe: „Dajte Hrvatu koliko god želi“

Piše desk  /  06.11.2021., 18:25h
Pitanje je samo hoće li ostati u Italiji kao što bi volio ili će morati napustiti Milan zbog manjka financijskih sredstava u talijanskom velikanu.

Hrvatski reprezentativac i vezni igrač Intera Marcelo Brozović igra fantastičnu sezonu u aktualnom talijanskom prvaku. Mnogi klubovi su zainteresirani za njegove usluge, a Hrvatu ističe ugovor na kraju sezone.

Talijanski mediji već opominju Inzaghija i Inter – ‘Dajte Brozu novi ugovor, ma koliko god tražio!’, a prema informacijama koje prenose Sportske novosti, otac Marcela, a ujedno i njegov agent, Ivan ima jedan uvjet.

Žele ugovor na četiri godine s plaćom od šest milijuna eura godišnje.

Brozović će za koji tjedan napuniti 29 godina i ovaj ugovor vidi kao posljednji u najboljem nogometnom izdanju karijere. Pitanje je koliko će još može igrati na najvišoj razini, ali s obzirom na to da nikada nije imao velikih problema s ozljedama – trebao bi biti na vrhuncu još barem četiri, pet godina.

Inter se dvoumi jer im je budžet znatno manji nego prijašnjih godina, ali su također svjesni da će teško pronaći igrača kao što je Brozović. Sjajni veznjak koji je odličan u obrambenom dijelu, fantastičan u izgradnji napada sa sjajnim udarcem i završnicom. Pitanje je samo hoće li pristati na uvjete Vatrenog i njegova oca.

Broz navodno želi ostati u Interu, ali ako ne uspiju dogovoriti novi ugovor u Milanu, zainteresiranih ne manjka. Englezi su ludi za Brozom, zainteresirani su Manchester United, Tottenham, pa čak i PSG… Pitanje je samo hoće li ostati u Italiji kao što bi volio ili će morati napustiti Milan zbog manjka financijskih sredstava u talijanskom velikanu.

Dnevnik.ba

24. travanj 2024 09:54