StoryEditor
hrvatski krilni igrač

Talijani pišu da Josip Brekalo pregovara s Dinamom i Hajdukom

Piše desk  /  27.12.2023., 12:03h

Josip Brekalo (25), lijevo krilo s 35 nastupa za Hrvatsku, razočarao je u Fiorentini te je zbog toga otpisan. Corriere dello Sport piše ovo te dodaje da su u Firenzi zato u kontaktu s Dinamom i Hajdukom.

"Hrvatsko krilo može se vratiti u domovinu jer u Fiorentini ima malo prostora, a ono prilika što je dobio nije iskoristio zato što je igrao loše. Ove sezone je u 15 nastupa postigao jedan gol, ali je posljednji nastup kao prvotimac u Serie A imao prije više od dva mjeseca.

Nakon toga je u osam utakmica dobio samo 17 minuta protiv Salernitane i sve to ga usmjerava da se nakon sedam godina u Njemačkoj i Italiji vrati doma. Na to ukazuje to što je već ostvaren kontakt s Dinamom i Hajdukom. Prvi dani nove godine mogli bi donijeti rasplet ove priče", navode Talijani.

Dinamo je na Brekalu kao tinejdžeru uzeo bogatstvo

Brekalo je u ljeto 2016. otišao iz Dinama kao tinejdžer u Wolfsburg za ogroman novac. Njemački klub platio ga je 10 milijuna eura. No, nakon toga ga je slao na posudbe u Stuttgart i Torino, a u siječnju ove godine prodao ga je Fiorentini za 1.7 milijuna eura. Tamo igra loše te ga se žele riješiti. 

Dnevnik.ba

26. travanj 2024 12:48