StoryEditor
hrvatski napadač

Talijani o Rebiću: "Toliko grešaka i promašaja kao da to namjerno radi"

Piše desk  /  08.04.2023., 14:22h

Ante Rebić (29) bio je u početnoj postavi Milana koji je jučer u 29. kolu Serie A odigrao 0:0 s Empolijem. Hrvatski nogometaš je na terenu proveo 70 minuta, kada je trener Stefano Pioli umjesto njega na teren poslao Rafaela Leaa. Talijanski mediji nisu impresionirani Rebićevim nastupom.

"Koliko je pogrešaka Rebić napravio. Nije to bila dobra večer za napadača Milana, koji je previše griješio pred golom Empolija u utakmici na San Siru", piše TuttoMercatoWeb. Gazzetta dello Sport je Rebićev nastup opisala kao "50 nijansi promašaja. Pucao je u golmana, promašio glavom, probao iz blizine. Kao da namjerno promašuje." Tuttosport navodi kako je Rebić "promašio previše šansi" te dodaje kako je to bilo "iritantno".

Prema podacima SofaScorea, Rebić je dobio ocjenu 7.1. Vrijeme provedeno na terenu iskoristio je za tri udarca, od kojih je jedan išao u okvir gola. Također, imao je 1/1 uspješan dribling i jedno ključno dodavanje.

Rebić je na odlasku iz Milana

Rebiću je to bio 26. nastup za Milan u aktualnoj sezoni, koja mu je bila ispresijecana ozljedama leđa i mišića, zbog čega je daleko od najbolje forme. Postigao je tri i asistirao za dva pogotka aktualnog prvaka Italije.

Talijanski mediji više su puta posljednjih mjeseci objavili kako će ga Milan prodati kako bi doveo novog igrača. U milanski klub stigao je 2019. godine, prvo na posudbu iz Eintracht Frankfurta. Ugovor mu vrijedi do 2025. godine. Transfermarkt ga procjenjuje na deset milijuna eura.

Dnevnik.ba

15. travanj 2024 11:44