StoryEditor
došao u hajduk

Talijani nisu očekivali odlazak Kalinića: "Bio je to veliki obrat..."

Piše Desk  /  07.02.2022., 09:33h
‘Došlo je do velikog obrata. Ubrzo nakon što je Kalinić igrao za Veronu taj klub je usred noći objavio da sporazumno raskida ugovor s hrvatskim napadačem, a on se vratio u matični Hajduk u domovini‘, pišu Talijani.

Kao grom iz vedra neba stigla je vijest u noći kako je Nikola Kalinić (34) napustio Veronu. Napadač za kojeg se činilo da će ostati u klubu nakon gola protiv Bologne i ulaska u igru protiv Juventusa u 72. minuti, odlučio je otići u klub koji mu vjerojatno garantira sigurne minute, započeli su u talijanskoj Gazetti o odlasku Nikole Kalinića u splitski Hajduk, prenose 24sata.hr.

Iščekivali su to navijači ‘bilih‘, situacija je polako odmicala, a činilo se da će Kalinić ipak ostati u Serie A. No, nešto prije ponoći objavili su Splićani video i predstavili novo pojačanje, ali dobro poznato lice na Poljudu. 

- Došlo je do velikog obrata. Ubrzo nakon što je Kalinić igrao za Veronu taj klub je usred noći objavio da sporazumno raskida ugovor s hrvatskim napadačem, a on se vratio u matični Hajduk u domovini - napisali su Talijani.

U sezoni i pol što je proveo u dresu Hellas Verone, Kalinić je odigrao 33 utakmice u Serie A, uz šest golova i dvije asistencije. Iz kluba su mu nakon svega zahvalili i poželjeli sreću u nastavku karijere.

Dnevnik.ba

17. travanj 2024 03:33