StoryEditor
liga prvaka

Svijet se i dalje divi Josipu Stanišiću nakon perfektne utakmice, Mbappe se nije vidio pored njega

Piše desk  /  09.03.2023., 10:56h

Nogometaši Bayerna plasirali su se u osminu finala Lige prvaka. Bavarci su u srijedu navečer pobijedili PSG 2:0 na svojem stadionu i s ukupnih 3:0 idu dalje. Najbolji strijelac u povijesti PSG-a bio je nemoćan protiv fantastične obrane Bayerna. Kylian Mbappe je pokušavao na sve strane probiti, a imao je i česte dvoboje s Josipom Stanišićem, koji je oduševio Bayernove navijače.

Navijači PSG-a velike nade su ulagali baš u dvojac Lionel Messi i Mbappe, no nakon utakmice ostali su razočarani. Messi je tu i tamo nešto pokušavao, no utakmicu za zaborav odigrao je Mbappe.

Stanišić je odigrao na vrhunskoj razini i gotovo bez pogreške završio susret. Mbappe nije mogao raditi razliku na tom dijelu terena, a Stanišić je još jednom sjajno zaustavio francusku zvijezdu.

Trener Julian Nagelsmann nakon ligaškog poraza od Borussije odlučio je promijeniti formaciju i zaigrati s četvoricom u obrani.

Takva odluka otvorila je vrata braniču Vatrenih, koji je igrao u prvih 11 u zadnje tri utakmice i praktički si zacementirao mjesto u sastavu Bavaraca pored Joaoa Cancela, koji, prema svemu, uskoro napušta Bayern.

Stanišić je protiv PSG-a imao 68 dodavanja, od toga 85 posto točnih, a osvojio je i šest duela.

"Izvanredan, senzacionalan. Cijela zadnja linija je bila svjetska, ali baš mi je drago zbog Stanišića koji dolazi iz naše akademije. On je sjajan dečko", rekao je sportski direktor Bavaraca.

Dnevnik.ba

19. travanj 2024 11:20