StoryEditor
ima li istine?

Supruga belgijskog reprezentativca komentirala glasine o sukobu u svlačionici

Piše desk  /  30.11.2022., 11:42h

Iako su belgijski reprezentativci demantirali sukob u svlačionici nakon poraza od Maroka 2:0 na Svjetskom prvenstvu u Kataru, atmosfera na momčadskom sastanku poslije utakmice bila je "nezgodna", prema riječima supruge belgijskog reprezentativca Driesa Mertensa, koje prenosi britanski Mirror.

"Bilo je vrlo nezgodno. Igrači su, logično, još bili razočarani", rekla je Kat Kerkhofs u podcastu Midmid Mondial o okupljanju ekipe uz roštilj u hotelu nekoliko sati poslije utakmice. No objasnila je da je razlog takve atmosfere bio poraz, a ne navodna tučnjava Jana Vertonghena i Edena Hazarda, o kojoj je izvijestio L'Equipe, a prenijeli svi svjetski mediji. 

"Bilo mi je čudno čitati da ima tenzija među njima. Idućeg jutra svi su se međusobno pozdravili i izljubili, kao što inače rade. Mislim da su svi superdragi jedni prema drugima", rekla je Mertensova supruga.

Priča o sukobu posebno se pozorno pratila u Hrvatskoj, koja protiv Belgije u četvrtak u 16 sati igra odlučujuću utakmicu skupine F. Belgiji treba pobjeda za prolazak u osminu finala, a Hrvatskoj je dovoljan bod, ali pobjeda bi joj donijela prvo mjesto osim ako Maroko još uvjerljivije ne porazi Kanadu.

Belgijski igrači priznali su da su u svlačionici vikali, ali da je to bio dobar razgovor u kojem su si rekli sve što su imali te krenuli dalje. Thibaut Courtois rekao je da će onoga tko je proširio glasine o tučnjavi izbaciti iz reprezentacije.

Dnevnik.ba

17. travanj 2024 07:00