17.06.2022., Karlovac - MMA spektakl FNC6. Glavne borbe veceri, Vaso Bakocevic vs. Kiril Medvedovski. Photo: Kristina Stedul Fabac/PIXSELLKRISTINA STEDUL FABAC/PIXSELL - Pixsell
StoryEditor
reakcija nakon poraza

Suparnik uspavao Croatu, kad je došao sebi poručio da okončava MMA karijeru: "Završio sam s ovim sr**em"

Piše desk  /  10.09.2022., 08:47h

Nema ljepšeg mjesta od Beograda gdje bih završio s ovim sranjem. Nije problem izgubiti, ali predavati se, e to više nećemo. Ovo je moj kraj u MMA-u, rekao je Vaso Bakočević

Jedan je od najpopularnijih boraca u regiji gdje god dođe napravi šou, ali od danas više ga nećemo gledati u MMA-u. Barem on tako tvrdi.

Osebujni crnogorski borac Vaso Bakočević izgubio je od Brazilca Maxa Dennera giljotinom već u prvoj rundi na priredbi SBC-a. Vaso se nije mogao izvući, ali nije htio tapkati pa ga je protivnik uspavao pred brojnom publikom. Trebalo mu je neko vrijeme da dođe k sebi, a onda je uzeo mikrofon i iznenadio sve prisutne.

- Nema ljepšeg mjesta od Beograda gdje bih završio s ovim sranjem. Nije problem izgubiti, ali predavati se, e to više nećemo. Ovo je moj kraj u MMA-u - rekao je Bakočević, prenosi 24sata.hr.

Je li to samo trenutak frustracije i razočaranja zbog poraza, predstava za javnost i varka kako bi izvukao više ili stvarno odustaje od ovog sporta, doznat ćemo uskoro. Ali ako ostane zaista pri svojoj odluci, to znači da nećemo vidjeti veliki revanš između njega i Francisca Barrija pod okriljem FNC-a. Ne podnose se, Croata ga je pobijedio prije godinu dana, mnogi su se nadali revanšu, čak je i postojala mogućnost, ali s obzirom na to da odlazi iz MMA-a, to je sada malo vjerojatno. 

MMA karijeru završio je tako s omjerom 42-22, a posljednju pobjedu okusio je prije tri mjeseca na FNC 6 u Karlovcu kada je pobijedio Kirila Medvedovskog. Karijeru će nastaviti u boksu bez rukavica. 

Dnevnik.ba

26. travanj 2024 13:30