StoryEditor
susret bez pogodaka

Sudar glavama Ibrahimovića i Medela, obojica završila s krvavim licem

Piše desk  /  05.04.2022., 09:23h
Švedski napadač je nakon sudara glavama pao na tlo, nakon čega se kratko držao za glavu i shvatio da krvari jer mu je razbijena arkada, no svejedno je ustao sa željom da što prije nastavi utakmicu.

U posljednjoj utakmici 31. kola talijanske Serije A Milan i Bologna odigrali su susret bez pogodaka, a na samom kraju utakmice viđen je sudar glavama Zlatana Ibrahimovića sa štoperom gostujućeg tima Garyjem Medelom, nakon čega je Šveđaninu pukla arkada.

image

Sudar glavama

TWITTER

Švedski napadač je nakon sudara glavama pao na tlo, nakon čega se kratko držao za glavu i shvatio da krvari jer mu je razbijena arkada, no svejedno je ustao sa željom da što prije nastavi utakmicu, znajući da njegovom timu treba pogodak za osvajanje tri boda.

Tek kad je vidio da je Medel prošao znatno lošije od njega, Šveđanin se smirio i pričekao da se Čileancu ukaže pomoć, a nakon svega Medel nije mogao nastaviti utakmicu i u 82. minuti je izašao s terena, prenosi Klix. 

Utakmica između Milan i Bologne završena je bez pogodaka iako su Rossoneri imali 33 udarca prema golu gostujućeg tima, od čega je njih sedam išlo u okvir gola. Ipak, nijedan nije završio u mreži, ali je Milan ostao lider Serije A.

Dnevnik.ba

24. travanj 2024 03:10