StoryEditor

Stožer hrvatske reprezentacije navodno nije zadovoljan ulaskom Perišića: "To je izvan pameti"

Piše desk  /  05.04.2024., 09:57h

Od povratka Ivana Perišića u Hajduk, do njegovog prvog ulaska u igru, prošlo je otprilike tri mjeseca. U tom periodu Hajduk je za ovu sezonu uspio prokockati baš sve.

No, to nije umanjilo značaj Perišićevog povratka. Iako je Hajduk izgubio na Poljudu od Dinama, njegov ulazak u igru u 73. minuti trebao bi označiti početak nećeg velikog, ipak je riječ o ponajboljem reprezentativcu Hrvatske.

To je uostalom i jedina svijetla točka derbija ako izuzmemo Dinamovu dobru igru i pobjedu.  Poljud je na posljednjem derbiju bio nervozan, a na samom kraju je sjever stadiona pokazao sramnu sliku huliganizma.

Upravo je zato Perišićev povratak prošao pomalo ispod radara, a i sami nogometaš je na Instagramu samo plasirao nekoliko fotografija svojeg zagrijavanja i ulaska u igru.

Stožer reprezentacije je zabrinut

Iako je stadion njegovim ulaskom proključao, nisu svi oduševljeni takvim razvojem događaja. Perišićev oporavak od teške ozljede prednjeg križnog ligamenta se detaljno prati i u stožeru reprezentacije, koja se boji da će Perišić s povratkom - požuriti.

Kako pišu 24 Sata, stožer nije najbolje reagirao na njegov ulazak u igru, "to je izvan pameti", navodno su komentirali. A da stožer razmišlja na  taj način dao je naslutiti još ranije Zlatko Dalić. Ovako je govorio o Perišićevom povratku na teren po posljednjem okupljanju reprezentacije. "Ivan je u posljednjoj fazi oporavka. Treba biti oprezan", govorio je.

Nakon utakmice ulazak Perišića u igru je pojasnio i trener Mislav Karoglan. On tvrdi kako je Perišić inzistirao ući. Poznavajući Perišićev mentalitet i profesionalizam, vjerojatno je oporavak pri kraju.

Sad kada je Hajduku san o titulu manje-više ugašen (ako ne iznenanade na Rujevici), nema ni potrebe za forsiranjem Perišića koji će klubu biti itekako potreban na ljeto.

Dnevnik.ba

28. travanj 2024 15:52