StoryEditor
zabava za najmlađe

Stotine mališana uživalo u sedmom izdanju ‘Dječje olimpijade‘ u Kiseljaku

Piše fena  /  30.09.2023., 20:30h

Uspješno je završeno i sedmo izdanje Dječje olimpijade u Kiseljaku na kojem je nastupilo 11 škola, i to 10 iz Kiseljaka (uključujući područne) te jedna iz Kreševa.

Već sedam godina zaredom udruga Arka mališanima Kiseljaka priređuje cjelodnevnu zabavu punu igre, zabave i smijeha, a zahvaljujući Općini Kiseljak, županijskom Ministarstvu obrazovanja, JP Elektroprivredi HZ HB, tvrtkama Sarajevski kiseljak te Boreas (Juicy) projekt je i ove godine održan u punom sjaju.

Preko 200 učenika se natjecalo u službenim disciplinama, a sva druga djeca mogla su uživati u zabavi koju su za njih priredili volonteri, animatori, mađioničar, maskote ali i ekipa Sportskih igara mladih koja je i ove godine pomogla u tehničkoj pripremi projekta.

Oni najuspješniji dobili su i zaslužene medalje.

Sve ih je kao i prethodnih godina zagrijavala fitness trenerica Maja Kraljević, dok su u izvlačenju parova pomogli korisnici centra Duga u Kiseljaku.

Cilj ovog projekta je promovirati zdrav natjecateljski duh, sport te druženje djece koja dolaze iz škola koje rade po hrvatskom i bosanskom nastavnom planu i programu, priopćili su organizatori.

Dnevnik.ba

25. travanj 2024 14:00