StoryEditor
čudne grimase

Što je to Chiellini radio tijekom utakmice? Dybala je gledao u nevjerici...

Piše desk  /  17.04.2022., 10:50h
Jučerašnji susret 33. kola talijanskog nogometnog prvenstva između Juventusa i Bologne u Torinu okončan je rezultatom 1:1. Gosti iz Bologne bili su nadomak prve pobjede protiv Juventusa nakon 11 godina, sve do pete minute nadoknade vodili su s 1:0, ali onda je Vlahović uspio spasiti bod domaćima.

Bolognu je u vodstvo u 52. minuti doveo Arnautović, a gosti su mirno držali tu prednost do 84. minute kada su u istoj akciji ostali bez dvojice igrača. Zbog prekršaja na Morati tik izvan kaznenog prostora isključen je Soumaoro, a onda je kažnjen i Medel. Zbog prigovora je prvo dobio žuti karton, ali to ga nije ušutkalo već je nastavio prigovarati sve dok mu glavni sudac nije pokazao i drugi žuti, odnosno isključujući crveni karton. 

S dva igrača manje Bologna je odolijevala sve do pete minute nadoknade, a onda je Vlahović ipak uspio ugurati loptu u gol te tako donijeti barem bod svojoj momčadi. Nakon utakmice se, osim o kiksu, puno pričalo o jednoj sceni s utakmice.

Nakon susreta na društvenim je mrežama postao viralan video koji prikazuje dio prijenosa utakmice, ali nije jasno o kojoj se minuti susreta radi. Na snimci se može vidjeti kako zbunjeni Dybala gledao Chiellinija dok iskusni stoper Juventus radi neobične grimase gledajući prema njemu. Zasad nije jasno o čemu se točno radilo.

Dnevnik.ba

19. travanj 2024 00:47