StoryEditor
engleski reprezentativac

Sterling napustio Katar i vratio se u Englesku: Opljačkana mu kuća dok je obitelj bila u njoj

Piše desk  /  05.12.2022., 07:28h

Raheem Sterling nije bio u konkurenciji za utakmicu osmine finala Svjetskog prvenstva između Engleske i Senegala (3:0). Engleski nogometni savez objavio je kako je razlog odlaska "obiteljska situacija", a britanski mediji objavili su da su naoružani pljačkaši upali u njegov dom.

Izbornik Engleske Gareth Southgate nakon utakmice nije potvrdio razlog Sterlingova odlaska, ali je rekao: "Najvažnije je da sada bude sa svojom obitelji. Podržavamo ga i dat ćemo mu vremena koliko god je potrebno. Ne želimo ga staviti pod pritisak. Ponekad nogomet nije najvažnija stvar, obitelj bi trebala biti na prvom mjestu."

Southgate nije siguran hoće li se Sterling vratiti na Svjetsko prvenstvu u Katar, gdje će Engleska u četvrtfinalu igrati protiv Francuske. Novinar Abka Fitz-Henley objavio je kako su naoružani pljačkaši provalili u Sterlingovu kuću u Londonu te odnijeli nakit i razne vrijedne stvari, i to dok je obitelj nogometaša bila u kući.

"Iz kuće je nestalo gotovo sve što vrijedi i čega su se mogli dočepati. Čini se da je pljačka dobro isplanirana", rekao je izvor blizak istrazi, a prenosi Fitz-Henley. Sterling je u Kataru odigrao dvije utakmice te postigao jedan pogodak i asistirao za jedan.

image

SP u Kataru

SOFA SCORE -

Dnevnik.ba

15. travanj 2024 01:51