StoryEditor
roland garros

Srpski mediji slave Čilićevu senzacionalnu pobjedu, evo kako su popratili razbijanje Medvjedeva

Piše desk  /  31.05.2022., 07:26h

Sjajno je Čilić odradio cijeli meč te nije dozvolio drugom nositelju Roland Garrosa baš nikakvu šansu. A nakon velike pobjede, o uspjehu našeg tenisača piše se i u Srbiji.

Hrvatski tenisač Marin Čilić igrat će u četvrtfinalu ovogodišnjeg Roland Garrosa nakon sjajne partije i pobjede od 6:2, 6:3, 6:2 koju je ostvario protiv drugog igrača svijeta Danila Medvjedeva.

Bio je ovo četvrti međusobni meč hrvatskog i ruskog tenisača te premijerna pobjeda Čilića koji nastavlja sa sjajnim igrama u Parizu ove godine.

Sjajno je Čilić odradio cijeli meč te nije dozvolio drugom nositelju Roland Garrosa baš nikakvu šansu. A nakon velike pobjede, o uspjehu našeg tenisača piše se i u Srbiji.

"Čilić napravio megasenzaciju", navodi Kurir, dok B92 napominje:

"Marin Čilić i u 34. godini prikazuje izuzetan tenis."

"Malo tko je očekivao da će Marin Čilić u osmini finala Roland Garrosa doći do tako uvjerljivog trijumfa", piše RTS, a Blic dodaje:

"Hrvat je večeras odigrao gotovo besprijekoran meč protiv Medvedeva gdje je maksimalno iskoristio svoje greške i nanio mu jedan od najtežih poraza na jednom od četiri najveća turnira. Što je još impresivnije, napravio je to za samo sat i 45 minuta igre."

"Senzacija u Parizu, Čilić počistio drugog igrača svijeta", piše Mondo, prenosi Vecernji.hr.

Srbijanskim medijima ovaj poraz Medvjedeva važan je zbog toga što Novak Đoković sada ima sve u svojim rukama. Mora osvojiti Roland Garros ako želi ostati na prvom mjestu ATP ljestvice.

Dodajmo i da će Čilić u četvrtfinalu igrati protiv sedmog nositelja Andreja Rubljova kojem je Talijan Sinner predao meč početkom trećeg seta i nakon 1:1 u setovima.

Dnevnik.ba

16. travanj 2024 18:49